Каменських поділилася рідкісним сімейним контентом без Потапа

Співачка 36-річна Настя Каменських поділилася рідкісним фото з мамою. У будинку під Києвом зірка без Потапа відсвяткувала закінчення гастрольного туру Україною.

На честь цього вона запросила в гості членів своєї команди. В Instagram Stories артистка поділилася фото з застілля на природі, передає Gazeta.ua.

"Протягом кількох тижнів ми зробили багато добрих справ, але найголовніше зібрали кошти для наших захисників", написала Каменських.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Для святкування співачка обрала яскравий спортивний костюм зеленого кольору. Образ доповнила прикрасами і зібраним у хвостик волоссям.

Стіл зірка вирішила прикрасити живим бузком.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Настя разом із чоловіком 42-річним Потапом проживає у селищі Романків. У пари двоповерховий маєток неподалік Конча-Заспи.

Мама Каменських Лідія Петрівна, яка довгий час перебувала за кордоном, також засвітилася на фото. А ось Потапа на цій вечірці не було. Наразі невідомо, де зараз перебуває репер і продюсер.

Потап і Настя Каменських відгуляли весілля у травні 2019 року. У мережі ширилися чутки про ймовірне розлучення.

Торік у грудні співачка та її чоловік з'явилися на людях разом після чуток. А 8 березня Потапенко запостив фото дружини із букетом троянд.