Каменських відверто зізналася, чи співатиме російською на концертах

Співачка 36-річна Настя Каменських відверто зізналася, чи виконує свої російськомовні хіти на концертах.

Про це та стосунки з чоловіком продюсером 42-річним Потапом зірка розказала в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

"Я переклала всі свої пісні. Якщо ми в Україні, то звичайно я не виконую пісень російською. Якщо говоримо про концерти за кордоном, то російською багато хто говорить. У мене друзі-вірмени, наприклад, не розуміють українську. Я до них звертаюся тією мовою, якою ми можемо спілкуватися. Це круто, що ми стали свідомі. Але в нас купа російськомовних людей. Дайте людям можливість перейти. Я проти булінгу. Мають бути винятки", зазначила співачка.

Артистка також поділилася, що думає про чутки стосовно зрад Потапа. Зокрема висловилася про колишню підопічну репера, співачку Gip C (Євгенію Горду), яка розповідала, що продюсер нібито схиляв її до інтиму.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Це було для мене смішно. Я абсолютно неревнива. У нас стосунки на довірі. Ми з моїм чоловіком заробили своє ім'я працею і талантом. А деякі це роблять на хайпі. Такий вони обирають собі шлях. На жаль, вони не думають про перспективи. Ми жартуємо про це. Я дуже самодостатня жінка. Я можу цілий відеоблог записати, як поводитися жінкам із чоловіками. У нас стосунки з чоловіком міцні, ми як містер і місіс Сміт. Для мене головне, коли люди йдуть разом і дивляться в один бік. Ми не розлучаємося", заявила Каменських.

Потап і Настя Каменських відгуляли весілля у травні 2019 року. У мережі ширилися чутки про ймовірне розлучення.

Торік у грудні співачка та її чоловік з'явилися на людях разом після чуток. А 8 березня Потапенко запостив фото дружини із букетом троянд. Після спростування чуток про розлучення з Каменських він пояснив, що пліткарі могли навмисно піаритися на новинах про його шлюб.

23 травня Потап відзначив п'яту річницю шлюбу з Каменських.