Капелюх, мітла та стрінги: найгарячіша ведуча прогнозу погоди показала образ на Геловін

Мексиканська модель і ведуча прогнозу погоди Янет Гарсія, відома як одна з найкрасивіших жінок у світі, представила свій образ на святкування Геловіну.

На своїй фотографії зірка показала свою ідеальну фігуру в чорному костюмі, доповненому смужковими гольфами, мітлою і відьмихатою.

Вона підписала свій пост словами: "Я наклала на тебе чари...".

У свої 20 років Янет відкрила власну модельну академію і здобула популярність у всьому світі, завдяки одному з випусків прогнозу погоди, який став вірусним в інтернеті. У 2017 році її назвали однією з найкрасивіших жінок світу журналом For Him Magazine.

Наймістичніше свято жовтня, Геловін, святкується в ніч на 1 листопада і є найстарішим святом у США. Воно стало популярним в Україні наприкінці 90-х років і набуває все більшої популярності з кожним роком.

Слово "Геловін" вперше згадується в XVI столітті як шотландське скорочення від англійської фрази "All Hallows Even", що означає "Вечір Усіх Святих". Це свято має свої корені в дохристиянському періоді, коли кельти на першому нічому проти 1 листопада, який вважали початком темної частини року, святкували під назвою "Самайн". Святкування це було поширене серед народів Британських островів і тривало сім днів, але основні події відбувалися саме в ніч на 1 листопада.