Кароль сексуально вигнулась на дивані, а зірка "Трансформерів" намочила прозору сукню: що публікують зірки в мережі

Зірки постійно ведуть активний спосіб життя. Зокрема, часто влаштовують фотосесії, якими діляться з прихильниками в Instagram.

Gazeta.ua пропонує переглянути найцікавіші кадри, які публікували знаменитості цього тижня.

Американська акторка Меган Фокс влаштувала звабливу фотосесію на пляжі. Зірка позувала в мокрій білій сукні довжини міні.

Українська співачка Тіна Кароль влаштувала ніжну фотосесію у стильному образі. Зірка приміряла в'язаний костюм молочного кольору. Вона розпустила волосся і зробила нюдовий макіяж з акцентом на губи.

Донька американської зірки Мадонни 26-річна Лурдес Леон знялась для бренду сумок у відвертому образі. Леон постала перед камерою повністю оголеною. Пікантні місця прикрила сумками на ланцюжках. Образ доповнила чорними шкіряними ботфортами.

Українська акторка Ксенія Мішина показала "невдалі" кадри з фотосесії в столиці. Вона бігала по Києву, жбурляла стакан з кавою і сміялась на камеру. Зірка позувала в білих велосипедках і рожевій футболці. Образ доповнила кросівками на високій підошві.

Американська співачка Дженніфер Лопес показала підтягнуте тіло в сексуальному комплекті. Попдіва приміряла білизну синього кольору з глибоким декольте та тонкими ланцюжками на стрінгах. Образ доповнила шовковим халатом в тон і босоніжками на шпильці.

Блогерка Даша Квіткова влаштувала фотосесію біля басейну. На кадрах вона постала в чорному закритому купальнику. Зробила високий пучок і позувала без макіяжу. Образ доповнила сонцезахисними окулярами й мінімалістичним ланцюжком на шиї.

Крім цього Квіткова позувала в у блискучій накидці без білизни. Соски знаменитість прикрила руками. Інфлюенсерка зібрала волосся у хвіст і зробила яскравий, сяючий макіяж.

Американська модель, танцівниця та акторка, відома як "Королева бурлеску" Діта фон Тіз позувала в прозорому комплекті рожевого кольору з квітковим принтом. Образ доповнила сексуальними панчохами й рукавицями в тон. Модель зробила легкі локони та яскравий макіяж. З прикрас обрала об'ємні сережки.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Онука співачки Софії Ротару 22-річна Соня Євдокименко показалась на тенісному корті та біля басейну. Вона позувала в спідниці довжини міні та білій футболці. Образ доповнила великою кількість прикрас. Євдокименко зробила ефект мокрої укладки та ніжний макіяж.

Також Євдокименко прогулялась по узбережжю в чорних штанах і майці на голе тіло. Образ доповнила сонцезахисними окулярами й люксовою сумкою.

Учасниця реаліті "Сімейка Кардаш'ян" 25-річна Кайлі Дженнер влаштувала спекотну фотосесію. Для кадру зірка посмоктала льодяник, зроблений зі шматка її нового блиску для губ. Дженнер одягла мокру сукню довжини міні, яка підкреслила її стрункі, довгі ноги. Вона намочила волосся і зробила ніжний макіяж з акцентом на очі.

Українська супермодель Ліза Коваленко похизувалась стрункою фігурою в тонкому бікіні. Блогерка показала, як відпочиває на яхті. Коваленко позувала на борді в чорному мінібікіні, яке підкреслило її пружні сідниці. Крім цього зірка приміряла блакитний купальник з низькою посадкою. Образ доповнила мінімалістичним ланцюжком на шиї.