Кемерон розповів про зустріч з Трампом

Кемерон розповів про зустріч з Трампом

Кемерон стверджує, що зустріч з Трампом була приватною

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон зазначив, що його зустріч з найімовірнішим кандидатом від Республіканської партії на виборах 2024 року Дональдом Трампом була проведена в приватній формі.

"Щодо моєї зустрічі з президентом Трампом, то вона повністю відповідала прецеденту, коли міністри уряду зустрічалися з опозиційними політиками напередодні виборів...Так що все це цілком доречно, але це була приватна зустріч", – заявив він на пресконференції у Вашингтоні.

За словами Кемерона, під час цієї зустрічі обговорювалися геополітичні питання, такі як ситуація в Ізраїлі і Газі, ситуація в Україні та майбутнє НАТО.

"Щодо України, то найкраще, що ми можемо зробити цього року, – це допомогти українцям продовжити цю боротьбу...Небезпека полягає в тому, що ми не надаємо їм необхідної підтримки, і я наголошую на цьому кожному, хто мене слухає. Я переконаний, що це дуже вигідне співвідношення ціни і якості для Сполучених Штатів та інших країн. Це інвестиція в безпеку Сполучених Штатів. Ось що я хотів сказати", – додав Кемерон.

Джерело: Радіо Свобода

Читайте також: