Кендалл Дженнер у бікіні показала ідеальну фігуру

Кендалл Дженнер у бікіні показала ідеальну фігуру

У своєму Instagram 27-річна американська супермодель і "янгол" Victoria's Secret, Кендалл Дженнер, показала свою ідеальну фігуру в купальнику. Вона опублікувала кадри, на яких позує в принтованому бікіні, під час свого відпочинку на пляжі. Також вона приміряла темно-синій купальник, намочила волосся і доповнила свій образ сонцезахисними окулярами.

Кендалл народилася у заможній родині, у якої багато відомих членів, включаючи її молодшу сестру Кайлі та три рідні сестри по матері - Кім, Кортні і Клої Кардаш'ян, а також брата Роберта. З боку батька у неї також є три брати - Бартон, Брендон і Броуді Дженнери, а також сестра Кейсі.

Незважаючи на те, що Дженнер дуже обережно ставиться до розголосу про своє особисте життя, вона має величезну кількість прихильників - понад 197 мільйонів підписників на своїй Instagram сторінці, і вона завжди одна з найпопулярніших і обговорюваних осіб в родині Кардаш'ян-Дженнер.

Також була опублікована фотографія блогерки-мільйонниці Даші Квіткової, на якій вона позує у червоних колготках і короткому топі з вирізом на спині. Її образ доповнений чорними босоніжками на шпильці і мінімалістичними прикрасами. Блогерка підкреслила свій вигляд з волоссям у стилі "мокре укладання" і сяючим макіяжем.

Читайте також: