Командування Медичних сил ЗСУ отримало нового речника

передача ключів новому речнику Медичних сил ЗСУ
передача ключів новому речнику Медичних сил ЗСУ

Станіслав Ясинський став речником Командування Медичних сил ЗСУ

Журналіст та офіцер ЗСУ Станіслав Ясинський повідомив у Facebook, що обійняв посаду речника Командування Медичних сил Збройних сил України. Він зазначив, що отримав форму минулого тижня, а отримання офіцерського посвідчення відбудеться незабаром.

«Я звикаю прокидатися дуже рано, говорити «бажаю здоров'я» і відчувати причетність. Моя нова робота, тобто служба – в тих самих словах, що і стара, на 1+1. Я речник Командування Медичних сил Збройних Сил України, і тепер я робитиму все можливе, щоб відновити певну втрачену рівновагу. Рівновагу між культом смерті ворогів, що неймовірно потужний, і культом життя наших. Страх стати в стрій, відсутність дискурсу роблять лихо. Зустрітися поглядом з пораненим на милицях так боляче, що краще подивитися, як дрон врізається в чергового росіянина», – зазначив Ясинський.

Станіслав Ясинський наголосив, що його робота полягатиме у тому, щоб робити відому роботу військових лікарів. Він відзначив, що в Україні є декілька десятків тисяч воїнів-лікарів, які рятували тисячі життів. Він щиро радий бути частиною цього колективу.

Новим речником Генштабу ЗСУ став Дмитро Лиховій

Раніше повідомлялося, що новим речником Генштабу ЗСУ став Дмитро Лиховій, засновник та головний редактор видання «Новинарня». Він вже мав військовий досвід і після зняття з військової служби започаткував «Новинарню» з гаслом «Новини України, що воює».

Продовжується війна РФ проти України

Триває 754-та доба широкомасштабної війни РФ проти України. За останню добу відбулося 72 бойових зіткнення. Ворог здійснив 14 ракетних та 75 авіаційних ударів, а також 95 обстрілів реактивними системами залпового вогню по позиціях українських військ та цивільних об'єктах. Попри заходи з боку російських терористів, життя та безпека цивільного населення залишаються на узбіччі.

Читайте також