Критики високо оцінили пригодницький бойовик "Місія неможлива 7"

Напередодні прем'єри пригодницького бойовика "Місія неможлива: Розплата. Частина перша", де Ітан Хант (Том Круз) повертається для виконання сьомого і, ймовірно, останнього завдання, профільні видання опублікували свої перші рецензії.

Загалом оцінки достатньо високі: на Rotten Tomatoes стрічка отримала 98% "свіжості" на основі 112 відгуків кінокритиків, а на Metacritic 82 бали на основі 41-ї рецензії. Про це пише ITC.

Приголомшливі декорації, насичений екшн і, ясна річ, трюки Круза те, що найбільше відзначають в рецензіях.

Дехто називає 7-му частину найкращою у франшизі, однак є видання, які категорично не погоджуються з цим, називаючи фільм "посереднім літнім блокбастером‎".

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Франшиза "Місія неможлива" з момент виходу першого фільму в 1996 році зібрала понад $3,5 млрд у світовому прокаті.

Після того, як у 2006 році "Місія неможлива 3" отримала мінімальні прибутки у розмірі $398 млн, Крузу вдалось успішно відродити франшизу, зробивши її однією з найвідоміших назв серед розважальних блокбастерів.

"Місія неможлива: Розплата. Частина перша" написана та зрежисована Крістофером Маккуоррі, який вже працював над "Фолаут" та "Нація ізгоїв".

Продюсери фільму сам Круз, Маккуоррі, Джей Джей Абрамс, Девід Еллісон і Джейк Меєрс.

Друга частина "Розплати" вийде у червні 2024 року.

Голлівудський актор 61-річний Том Круз не планує виходити на пенсію.

Він зізнався, що його надихнув Гаррісон Форд, який у свої 80 досі створює фільми. Про це пише The Sydney Morning Herald.