Лопес із Аффлеком купили новий будинок за приголомшливу суму готівкою

Американська акторка й співачка 53-річна Дженніфер Лопес та її чоловік, актор 50-річний Бен Аффлек придбали в Беверлі Гіллс у Каліфорнії спільний будинок за понад $60 млн.

Подружжя активно шукало новий дім уже два роки, пише TMZ. Зараз зіркова пара у процесі переїзду.

"Особняк включає тренажерний зал, кінотеатр, ігрову кімнату, ліфт і величезний задній двір із басейном та майданчиком для багаття. Пара має тепер 12 кімнат і дві дюжини ванних кімнат. Імовірно, такий великий дім зірки купують, щоб усі їхні діти отримали особисту кімнату", припускає видання.

Маєток обійшовся Лопес і Аффлеку у $60 850 000. Вони заплатили за нього готівкою. Вся угода зайняла тиждень.

Розкішний будинок має також винну кімнату, віскі-лаунж, а ще спа-центр із перукарнею та манікюрним салоном, сауною та масажним кабінетом.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Помешкання налічує 15 камінів і майже 500 квадратних метрів спортивної зони, де є критий майданчик для піклболу та боксерський ринг. Крім того, там є будиночок для охорони з двома спальнями", ідеться у повідомленні.

Цікаво, що у 2018 році ця нерухомість коштувала $135 млн, тож зараз подружжя придбало будинок за вигідною ціною.

Від першого шлюбу з акторкою 50-річною Дженніфер Гарнер Аффлек має трьох дітей. У Джей Ло двоє 14-річні двійнята Еммі й Макс. З повідомлень ЗМІ, син і донька співачки добре прийняли вітчима. Так само, як і троє дітей Аффлека потоваришували з Лопес.

Співачка узаконила стосунки з актором торік у липні. Дженніфер Лопес просить називати її місіс Аффлек. Розповіла, як 17 років тому розходилася з Аффлеком.

Дженніфер Лопес нещодавно стала героїнею нового кампейну бренду одягу, взуття та аксесуарів Coach. У зірки з'явилося вже декілька світлин, на яких артистка щедро демонструє не лише аксесуари, але й свою фігуру.

На початку року Лопес показала раніше небачені фото з весілля. Виконавиця виклала в Instagram короткий ролик, де показала, яким для неї виявився 2022 рік.

Тим часом колишній чоловік Лопес і батько двох її дітей, музикант Марк Ентоні вчетверте одружився. Артист освідчився парагвайській моделі Наді Ферейрі.