Масована нічна атаки на Хмельниччину: влада повідомила про наслідки

Масована нічна атаки на Хмельниччину: влада повідомила про наслідки

Масований удар російських загарбників по Хмельниччині

У ніч на 14 червня російські загарбники атакували Хмельниччину ракетами і дронами, наносячи серйозний удар по інфраструктурі. Про це повідомив голова Хмельницької обласної військової адміністрації (ОВА) у соціальній мережі Facebook.

Сьогодні впродовж ночі ворог знову завдав масованого комбінованого удару по Україні. У межах нашої області сили ППО знищили 11 ворожих цілей

За його словами, через цю атаку на об'єкті інфраструктури спалахнула пожежа. Зараз немає звітів про постраждалих чи загиблих.

Уночі 14 червня російські війська також атакували українські міста. Спочатку ворог випускав безпілотники, а потім почав обстрілювати ракетами. Протягом другого повітряного тривоги було побачено МіГ-31.

Під час найновішої масованої атаки Росії в ніч на 14 червня, окупанти запустили ракети, які летіли в основному на захід. Ворог також обирав "класичні" цілі для удару.

Бомбардування та вибухи наслідувалися в Запоріжжі, Харкові і Хмельниччині. На Хмельниччині сили ППО активно відстоювалися від російських безпілотників та ракет, оскільки атаки на Староконстянтинів тривали кілька годин.

Читайте також: