"Ми так сумуємо за вами": Джаред Лето обурив українців обіцянкою повернутися до Москви

Джаред Лето повертається до Москви
Джаред Лето повертається до Москви

Американський актор і музикант Джаред Лето, лідер рок-гурту Thirty Seconds to Mars, викликав гнів шанувальників своєю заявою під час концерту в Белграді 11 жовтня.

Співак висловив бажання виступити в Росії після закінчення "цих проблем", маючи на увазі повномасштабну війну в Україні.

На відео, яке поширюється в соціальних мережах, видно, як Лето звертається до публіки: "Спасибо! Я сумую за вами, друзі, ви знаєте це? Я скажу так, в один день, коли ці проблеми закінчаться, ми приїдемо до вас на батьківщину, розумієте? Ми повернемося до Сербії, ми поїдемо до Санкт-Петербурга, до Москви".

Музикант також згадав про Київ, заявивши: "Ми приземлимося в Києві. Ми влаштуємо вечірку і будемо тусуватися разом, окей? Так має бути!"

Ця заява викликала негативну реакцію серед українських шанувальників. Користувачі соціальних мереж висловили своє обурення, звинувачуючи Лето в применшенні серйозності війни та ігноруванні підтримки агресії проти України з боку Росії.

Джаред Лето

Варто зазначити, що на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в березні 2022 року Джаред Лето підтримував Україну. Він проводив прямий ефір на Instagram, спілкувався з українськими фанатами та розповідав про ситуацію в Україні перед світовою аудиторією.

Гурт Thirty Seconds to Mars нещодавно розпочав свій перший гастрольний тур за останні 5 років у Буенос-Айресі в березні 2024 року. Гурт відомий такими хітами, як "The Kill", "Closer To The Edge" та "Kings and Queens".

Читайте також