monobank залишив клієнта без грошей, заблокувавши рахунки: у банку відповіли

monobank залишив клієнта без грошей, заблокувавши рахунки: у банку відповіли

monobank блокує рахунки клієнтів через підозрілі транзакції.

За повідомленням "Хвилі", один клієнт банку заявив про блокування його рахунку 10 березня через питання, що виникли щодо транзакції. Він надав всі підтвердження і підтвердив, що використовує свій рахунок.

"Після всього цього мені сказали чекати відповіді протягом 30 хвилин до 48 годин. Але я так і не отримав відповідь. Вони просили додаткові документи, які я також надав у чаті Телеграм і в додатку. Рахунок все ще заблокований, і я не можу закрити його до розгляду підтверджень доходу", - розповів клієнт.

monobank

За його словами, через годину після розмови з оператором йому сказали, що ситуація буде вирішена до вечора або обіду наступного дня.

"Проте, 5 днів потому мої документи ще не розглянуті, і я все ще без коштів. Я знову звернувся до підтримки, але вони наполягають чекати. Підтримка не може мені допомогти, незважаючи на мою скрутну ситуацію. Я не розумію, навіщо вони там сидять", - додав клієнт.

У відповідь на це, представники monobank вибачилися за незручності та обіцяють перевірити якість консультацій та швидше розглянути документи.

"Ми намагаємося надати якісний сервіс і вживемо заходів, щоб поліпшити ситуацію. За вимогою Національного банку України, банки перевіряють усі платежі, що надходять на рахунки клієнтів", - відзначили в банку.

Також, представники monobank повідомили, що вони розглядають надані документи і зв'яжуться з клієнтом, як тільки буде нова інформація.

Нагадаємо, раніше Гороховський з monobank розповів про шахрайську схему з банківськими картками.

Читайте також: