На 6 українських воїнів - 100 рашистів: Жорін розповів про бої в Авдіївці

Заголовок: Заступник командира третьої штурмової бригади розповів про ситуацію в Авдіївці

Заступник командира третьої окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін, поділився своїми спостереженнями щодо складної ситуації в Авдіївці. Він зауважив, що російська армія зазнає великих втрат, але наголосив, що такого рівня втрат, як в Авдіївці, ще не було.

"І щоб ви розуміли розподіл сил: є деякі позиції, де тримають оборону 6 українських воїнів, а штурмують - близько 100 п#дорів", - зазначив він.

Заголовок: Бої в Авдіївці сильніші за гарячі битви у Бахмуті

Заступник командира також поділився відео, де третя штурмова бригада виконує бойові завдання. Він зазначив, що українські військові зіштовхуються з переважаючими силами супротивника, і бої в Авдіївці є сильнішими, ніж ті, що відбувалися у Бахмуті.

"Бої в Авдіївці в рази сильніші за гарячі битви цієї фази війни, які були в Бахмуті. Якщо буде можливість, я іноді публікуватиму зведення про ситуацію", - написав він.

Президент України Володимир Зеленський висловив свою думку щодо ситуації в Авдіївці і пріоритетів українських захисників. Він зазначив, що головне завдання - захистити українських громадян.

Командувач ОСУВ "Таврія", генерал Олександр Тарнавський, розповів про напружену ситуацію в Авдіївці. Він заявив, що Авдіївський напрямок є найгарячішим на всій лінії фронту, і запеклі бої тривають вже в межах міста.