На Білгородщині друга за ніч «бавовна»: окупанти відбиваються від «вампірів»

Вибухи прогриміли у Білгороді

На початку січня 17-го числа, у Білгороді в Росії, сталося два вибухи. За словами російських представників, це стало можливим завдяки роботі їхньої системи ППО.

За даними губернатора В'ячеслава Гладкова, система ППО в Білгороді та Білгородському районі знову успішно працювала. В результаті роботи системи, декілька повітряних цілей було збито.

«Над Білгородом та Білгородським районом знову працювала наша система ППО. Збито кілька повітряних цілей», - повідомив губернатор В'ячеслав Гладков.

За його словами, євакуйованих або постраждалих громадян немає. Проте, певні пошкодження було зафіксовано у деяких житлових будинках Білгородського району.

Міністерство оборони Росії заявило, що їхня система ППО знищила чотири реактивні снаряди та затримала два українські безпілотні літальні апарати над територією Білгородської області.

«Через наші засоби ППО було знищено чотири реактивні снаряди і два українські безпілотні літальні апарати перехоплено над територією Білгородської області», - повідомило Міністерство оборони Росії.

Міністерство оборони Росії уточнило, що Білгородщину атакували з реактивної системи залпового вогню RM-70 «Вампір».

Раніше повідомлялося про вибухи, які сталися вночі 17-го січня в Білгороді. Також було заявлено про збиття українських безпілотників.

Міністерство оборони Росії оприлюднило інформацію, яка говорить про знищення чотирьох українських безпілотників.

Нагадаємо, що в центрі Білгорода встановлено укриття для захисту населення.

Додаткова інформація

Окупанти вигадали, як захистити Білгородщину від обстрілів - ISW

Якщо ти два роки обстрілюєш цивільних, то дивно думати, що нічого не прилетить у відповідь