Названо кількість моряків, що перебували на «Новочеркаську» під час удару

Великий десантний корабель ЧФ РФ постраждав від атаки в порту Феодосії

На великому десантному кораблі «Новочеркаськ» ЧФ РФ в результаті атаки вночі 26 грудня в порту Феодосії знаходилися 77 моряків. Про це повідомляє російське видання ASTRA.

За даними видання, боєприпас потрапив до носової частини корабля.

«З-поміж членів екіпажу «Новочеркаська» в момент атаки на кораблі перебували 77 моряків. Згідно з первинними даними, постраждали як мінімум три з них, точна кількість постраждалих невідома», – інформує видання.

Нагадаємо, у ніч проти 26 грудня у Феодосії в тимчасово окупованому Криму пролунали потужні вибухи. У порту спалахнула потужна пожежа. Місцеві жителі чули кілька вибухів у районі порту, після чого в небі з'явилися сліди диму.

Командувач Повітряних Сил ЗСУ Микола Олещук повідомив, що в порту Феодосії був атакований корабель «Новочеркаськ», який перевозив ударні безпілотники «Шахед» з Ірану. 

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат розповів, що великий десантний корабель Чорноморського флоту РФ «Новочеркаськ» був знищений у Криму внаслідок удару пілотів тактичної авіації Повітряних сил.

До слова, після знищення великого десантного корабля «Новочеркаськ» ворог оточив центральний район міста Феодосія та посилив перевірку місцевих на вулицях.

У мережі оприлюднено супутникові знімки знищеного корабля «Новочеркаськ» у Феодосії.