"Не хочуть забирати своє лайно" - Дікусар сказав, що відчував при зустрічі з окупантами

Український хореограф Дмитро Дікусар, який служить у ЗСУ з початку війни, розповів про свою зустріч з окупантами. За його словами, загарбники розуміють лише силу і немає сенсу їм щось пояснювати. Він вважає, що спроби пояснення окупантам є безглуздими, оскільки вони не здатні до дотримання свого слова і не мають честі. Для них лише сила є зрозумілою мовою. Дікусар стверджує, що лише силою можна завершити цю війну.

Під час зустрічі з окупантами він відчував гнів і огиду, оскільки розумів, що вони будуть поводитися нормально з собою, а з українськими захисниками - ні. Особливо йому важко було, згадуючи захисників Маріуполя, які перебувають у російському полоні, де проходять катування та нехтування. Росіяни відмовляються повертати українських хлопців, а також не бажають забрати своїх в'язнів, так як це не вигідно для них.

Дікусар раніше у своєму Instagram згадав про два різні світи: життя військових на фронті та цивільних в тилу. Він зазначив, що лише після перемоги України він повернеться до звичного життя.