«Одностатеві поцілунки в губи». Волейболісток з Росії звинуватили у пропаганді ЛГБТ

Радниця російського клубу "Динамо" звинуватила волейболісток "Локомотива" у пропаганді ЛГБТ

Радниця гендиректора російського волейбольного клубу "Динамо" (Москва) Олена Годіна заявила про пропаганду ЛГБТ серед волейболісток "Локомотива" з Калінінграда.

У матчі півфінальної серії плей-офф чемпіонату Росії, який відбувся 14 квітня, "Локомотив" переміг "Динамо" з рахунком 3-1 і вийшов у фінал турніру.

"ЛГБТ-спільнота в Росії є екстремістською організацією, і пропаганда цього відхилення від традиційних цінностей серед молоді заборонена на законодавчому рівні. Проте, наша зганьблення полягає в тому, що під час трансляцій волейбольних матчів ми бачимо жахливі жести, що імітують статевий акт, виконані гравцями "Локомотива" з Калінінграда, спрямовані на команди суперників, одностатеві поцілунки у губи та інші ексцеси. Подумайте, що буде, якщо ваші діти опиняться поруч з такими людьми в раздевалке або душі. Чи б хотіли ви, щоб ці "представниці" бачили вашіх дітей, як вони перевдягаються після тренування, торкаються їх руками і приєднуються до того, з чим вони хизуються?" - написала Годіна на офіційному сайті "Динамо".

"ЛГБТ-спільнота в Російській Федерації на законодавчому рівні визнана екстремістською організацією, заборонено пропаганду цього відхилення від традиційних цінностей серед молоді. Проте, на наш сором, у трансляціях волейбольних матчів крупним планом демонструються жахливі жести, що імітують статевий акт у виконанні гравців калінінградського "Локомотива", спрямовані у бік команд суперників, одностатеві поцілунки в губи та інша гидота. Уявіть, що ваші діти опиняться поруч із подібним в одній роздягальні чи душовій. Ви б хотіли, щоб ці "представниці" бачили як ваші діти перевдягаються після тренування, торкалися їх руками, долучали до того, чим хизуються?"

Також до тексту були додані кадри трансляції поєдинку. На одному з них видно, як туркменська волейболістка "Локомотива" Ебрар Каракурт цілує в щоку Юлію Бровкіну, а на іншому - піднімає її на руки.

Також на офіційному сайті були опубліковані фотографії з костюмованої вечірки, на яких Каракурт і Бровкіна з'являються у вбраннях Джокера та Харлі Квінн.