Окупанти організували виробництво дронів в окупованому Бердянську

Російські загарбники влаштували виробництво безпілотників на "Бердянському Заводі Жаток"

Рух спротиву "Атеш" повідомив, що російські загарбники організували виробництво безпілотників і ремонт бронетехніки на тимчасово захопленому "Бердянському Заводі Жаток". За отриманою інформацією, на завод надходить багато пошкодженої техніки з Запорізького напрямку.

Однак зазначено, що виробництво дронів має незначний масштаб і малоймовірно зможе задовольнити потреби навіть одного лінійного підрозділу. "Ми продовжуємо спостереження за цим об'єктом, виявляючи слабкі сторони та недоліки. Наша мета – забезпечити припинення його функціонування", - зазначили у повідомленні.

Масштабна пожежа на території дитячого центру "Смолоскип" у Бердянську

28 грудня на тимчасово окупованому Бердянську сталася масштабна пожежа на території дитячого центру "Смолоскип". Її супроводжували звуки детонації, а саму пожежу було видно здалеку. Ці звуки нагадували детонацію боєприпасів.

Непокоять 710-ту добу збройної агресії Російської Федерації проти України

Ситуація на сході та півдні України залишається складною через широкомасштабну збройну агресію Росії. Протягом доби сталися 45 бойових зіткнень, ворог здійснив 54 авіаційних удари та 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.