Окупанти скинули авіабомбу на багатоповерхівку в Куп’янську

Російські війська збомбили будинок у Харківській області

У ніч проти 12 березня російські війська скинули авіабомбу на житловий багатоповерховий будинок у місті Куп'янськ Харківської області. Про це стало відомо з повідомлення пресслужби обласного управління ДСНС.

У результаті удару 5-поверховий житловий будинок постраждав від руйнування. Крім того, вогонь охопив кілька квартир на різних поверхах, загальна площа пожеж склала 150 квадратних метрів.

Рятувальникам вдалося приборкати вогонь після надання допомоги 18 вогнеборцям та використання чотирьох одиниць техніки. В результаті події не було виявлено жодних загиблих чи постраждалих осіб.

Атаки безпілотників в різних регіонах Росії

У ніч проти 12 березня також стало відомо про атаки безпілотників у різних регіонах Росії. У Курську, Орлі та декількох населених пунктах Білгородської області прогриміли вибухи.

У Білгородській області сім населених пунктів залишилися без світла через атаку безпілотника, який скинув чотири вибухові пристрої. Щасливо, ніхто не постраждав, але були пошкоджені лінії електропередачі. Серед населених пунктів без електрики: Ясні Зорі, Черемошне, Устинка, Лозове, Ровеньок, Петрівка і Солов'ївка.

Також гучні вибухи були чути в Курську, де через них виникла пожежа на одному з промислових об'єктів, а також в Орлі.