Окупанти штурмують Авдіївку з усіх напрямків: аналіз ISW

Російські загарбники ведуть штурмові дії у бік Авдіївки

Російські загарбники здійснюють штурмові дії у бік Авдіївки, Донецької області, з усіх напрямків. Місто постійно потерпає від авіаударів. Про це повідомляє Інститут вивчення війни.

За словами керівника Авдіївської міської військової адміністрації Віталія Барабаша, російські окупаційні війська третій день поспіль проводять активні штурмові дії у бік Авдіївки.

Згідно з аналітиками, 7 січня російські та українські війська продовжили бойові дії неподалік Авдіївки, але змін в лінії фронту на цій ділянці не зафіксовано.

Російські та українські джерела стверджують, що позиційні бої тривали на північний захід від Авдіївки в районі Новобахмутівки, Степового та Авдіївського коксохімічного заводу та на південний захід від Авдіївки в районі Первомайського, Невельського та Водяного

Фахівці відзначають, що підрозділи 9-ї мотострілецької бригади (1-й армійський корпус "ДНР") активно діють неподалік Авдіївки.

Останні дні російські військові активно штурмують Авдіївку в Донецькій області, намагаючись захопити місто. У той же час Збройні сили України утримують свої позиції на цій лінії фронту.

Зазначимо, що продовжується 684-та день російсько-української війни. Упродовж минулої доби відбулися 35 бойових зіткнень.