Опитування: Гарріс випереджає Трампа у трьох специфічних штатах

Графік результатів опитування гарріс-трамп по штатах
Графік результатів опитування гарріс-трамп по штатах
Віцепрезидентка США і кандидатка у президенти від Демократичної партії Камала Гарріс випереджає колишнього президента США республіканця Дональда Трампа на чотири відсоткові пункти в трьох штатах, де результати голосування важко передбачити, - Вісконсині, Пенсильванії та Мічигані.

Опитування The New York Times і Сієнського коледжу показали, що у цих трьох штатах Камала Гарріс отримує 50% голосів, Трамп - 46%.

Джо Байден підтримав Гарріс у якості кандидатки в президенти після своєї відмови від участі в виборах. Це пожвавило кампанію демократів та посилило їхні шанси на перемогу.

Підтримка США війни Ізраїлю в Газі стала приводом для масових протестів та опозиції до адміністрації Байдена. Багато громадян не хотіли підтримувати його через його політику щодо Гази. Гарріс зробила кілька публічних заяв щодо захисту прав палестинців, але не змінила політику відмінностей від Байдена щодо конфлікту.

Опитування показали, що після вступу Гарріс у перегони вона випереджає Трампа. Загальномасштабне опитування Ipsos показало, що Гарріс має 42% підтримки в національному масштабі проти 37% у Трампа.

Джерело: Голос Америки

Читайте також