Ощадбанк запустив пільгові кредити для ветеранів: умови

Ощадбанк запускає програму кредитування для ветеранів

Державний Ощадбанк представив спеціальну програму кредитування "Бізнес 4.5.0", розраховану на підтримку мікро-, малого та середнього підприємництва. Особливістю цієї ініціативи є пільгові умови для ветеранів, членів їхніх сімей та компаній, де щонайменше 30% персоналу складають учасники бойових дій.

Програма надає можливість підприємцям отримати кредитні кошти до 5 мільйонів гривень на строк до 5 років. Запозичені ресурси можуть бути використані для придбання основних засобів, ремонту приміщень, поповнення оборотного капіталу та інших цілей.

Для ветеранів та їхніх сімей встановлено особливо вигідні відсоткові ставки. Для інвестиційних проектів ставки становитимуть від 5% до 9% річних, а для поповнення оборотного капіталу - 13% річних. При співпраці з Фондом WNISEF, який підтримує соціальні підприємства, діятимуть ще нижчі ставки - від 4% до 8% річних.

"Ощадбанк вперше в Україні запропонував спеціалізований банківський продукт для ветеранів та їхніх сімей. Це наш внесок у підтримку тих, хто захищав країну на передовій", - зазначили у банку.

Детальні умови кредитної програми "Бізнес 4.5.0" розміщено на офіційному сайті Ощадбанку. Пропозиція доступна як для діючих, так і для новостворених підприємств ветеранів та їхніх сімей.

Нагадаємо, кілька днів тому ВРУ ухвалила за основу законопроект про ветеранську патронатну службу.