Підстанція «Укренерго» зазнала пошкоджень через атаку дронів: Кривий Ріг без світла

Російські загарбники вдарили безпілотниками по енергетичній інфраструктурі України

У ніч проти 2 лютого російські загарбники здійснили атаку за допомогою безпілотників на об'єкти енергетичної інфраструктури України. У результаті цієї атаки пошкоджено одну з підстанцій Національної енергетичної компанії "Укренерго". Про це повідомлено у пресслужбі "Укренерго".

"В ніч на 2 лютого Росія здійснила нову атаку за допомогою безпілотників на південні та центральні області України. На жаль, пошкоджено підстанцію НЕК "Укренерго" у місті Кривий Ріг, через що припинено електропостачання для побутових та промислових споживачів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що фахівці "Укренерго" та Державної служби з надзвичайних ситуацій наразі проводять огляд обладнання.

Після цього розпочнуться аварійно-відновлювальні роботи з відновлення електропостачання.

Вибухи та перебої з електрикою в Кропивницькому та Кривому Розі

У ніч проти 2 лютого в Кропивницькому та Кривому Розі Дніпропетровської області сталися вибухи, які призвели до оголошення повітряної тривоги в регіонах. Місцеві жителі повідомляють про перебої з електропостачанням у деяких районах Кривого Рогу.

Пізніше глава Кіровоградської обласної військово-цивільної адміністрації Андрій Райкович повідомив, що у Кропивницькому та Кропивницькому районі була здійснена практика проти повітряного оборонного відповідного заходу. На щастя, ніхто не постраждав.