Півтора роки була Валерою: Полякова розказала, як молодша донька уявляла себе хлопчиком

Півтора роки була Валерою:  Полякова розказала, як молодша донька уявляла себе хлопчиком

Українська співачка Оля Полякова поділилася деталями гендерних пошуків своєї 12-річної доньки Аліси. На інтерв'ю з Дмитром Гордоном вона розповіла про те, як дівчинка вирішила носити чоловічі речі і іменувати себе Валерою.

Оля поділилась, що цей випадок є цікавим прикладом для батьків, які зіткнулися з поведінкою своїх дітей, яка відрізняється від стереотипів. Два роки тому Аліса відкрито заявила, що вона - Валера, і виявила бажання носити чоловічі речі. Вона навіть просила організувати їй святкування на звалищі.

Артистка зазначила, що були люди, які запитували їх, чи Аліса є гендерно-нейтральною особою.

У відповідь Оля зв'язалася зі школою і попросила змінити її ім'я на Валера. Вона розуміла, що Алісі було набридло постійно чути, що вона заборонена певні дії тільки тому, що є дівчинкою. Аліса прожила рік із ім'ям Валера, а потім знову повернулася до свого справжнього імені і почала купувати сукні. Оля пояснила, що просто потрібно було дати своєму дитині час подумати про свою ідентичність.

Раніше Оля Полякова відверто висловилась про те, чи планує вона мати ще дітей зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським. Вона заявила, що наразі не думає про третю вагітність. Але вона не виключає можливість, що в майбутньому вона захоче народити ще одного дитину.

Читайте також: