Повітряна тривога зірвала пресконференцію президента (відео)

У своєму виступі на пресконференції під час саміту Grain from Ukraine, президент Володимир Зеленський був перебитий сиреною повітряної тривоги. Відео з цим епізодом швидко стало поширеним в мережі.

У суботу, 25 листопада, Зеленський зустрічався з президентами Швейцарії, Литви та Латвії у Києві. Під час спільної пресконференції, коли відбувалася розмова, тривала певна загроза, що виявилася сиреною повітряної тривоги у Києві та Київській області.

Саме в цей момент Зеленський відповідав на запитання щодо блокади товарів на кордоні з Євросоюзом. Після цього, президенти пішли до укриття.

Тривалість сирени в столиці та на Київщині була з 14:39 до 15:15. Повітряні сили попереджали про загрозу балістики.

Варто зазначити, що найскладніша ситуація з протиповітряною обороною спостерігається в областях України, що межують з РФ та Білоруссю, а також в прифронтових та окупованих регіонах. Про це заявив сам Зеленський.

Сьогодні до Києва прибув голова Федеральної ради Швейцарії, Ален Берсе, щоб взяти участь у міжнародному саміті щодо продовольчої безпеки та провести зустріч з Володимиром Зеленським. Під час зустрічі, лідери двох країн обговорили гуманітарне розмінування, заморожені активи РФ та "формулу миру".

Неабияку увагу варто приділити тому, що триває 640-а доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби було зафіксовано 74 бойові зіткнення.