Пожежа в російському Іжевську могла статися на виробництві дронів: деталі

Пожежа на виробництві безпілотників у російському місті Іжевськ

У ніч проти 17 лютого в Іжевську сталася масштабна пожежа на промисловому об'єкті, де можна було виробляти безпілотники. Про це повідомляє російський Telegram-канал Astra.

Вогонь охопив торговий центр, проте точну адресу не назвали. Згідно з інформацією, що надійшла в МНС Росії, горіла "виробнича будівля".

За даними офіційного звіту промислового підприємства, на якому сталася пожежа, там виготовляються професійні миючі та дезінфікуючі засоби. Середнього ступеня небезпеки не виявлено. За тією самою адресою розташовується хімічне підприємство "Іжсинтез-Хімпром" та торговий центр "Новий дім", який, як повідомлялося в ЗМІ, використовується для виробництва безпілотників.

За повідомленнями МНС РФ, пожежні вже здолали вогонь на виробничій будівлі в Іжевську, і зараз триває розбирання та проливання конструкцій. Площа пожежі складала 3,5 тисячі квадратних метрів. У гасінні вогню брали участь понад 70 осіб та 33 одиниці техніки. На щастя, постраждалих немає.

Крім цього, раніше повідомлялося, що на Пушкінській площі у Москві вранці 15 лютого горів будинок майданчика для проведення заходів "Известия Hall".

Також у ніч проти 15 лютого в Курському районі РФ сталася сильна пожежа на нафтобазі. Місцеві власті заявляли про атаку безпілотника.