Президентська кампанія: Гарріс за добу встановила рекорд зі збору коштів

Рекордний збір коштів на кампанію
Рекордний збір коштів на кампанію

Камала Гарріс зібрала найбільшу суму грошей для будь-якого кандидата в президенти США за 24 години

Віцепрезидентка США Камала Гарріс зібрала 81 млн доларів за перші 24 години після того, як Джо Байден вийшов з виборчої кампанії та підтримав її як кандидата від Демпартії. Про це повідомила команда Гарріс, зазначивши, що це найвищий в історії показник зі збору коштів за добу для будь-якого кандидата в президенти США, пише The Hill.

"Історичний потік підтримки віцепрезидентки Гарріс є виявом саме того типу енергії та ентузіазму, який перемагає на виборах, - заявив речник кампанії Кевін Муньос. - Ми вже бачимо, як широка й розмаїта коаліція об'єднується, щоб підтримати нашу критично важливу роботу зі спілкування з виборцями, котрі вирішуватимуть долю цих виборів".

Зазначається, що команда Гарріс отримала понад 888 тисяч внесків від індивідуальних донорів, 60% з яких ще не робили пожертвувань цього року. Приблизно 43 тисячі донорів підписалися на щотижневі пожертви на користь кампанії.

Акаунт кампанії в соцмережах, назву якого було змінено з Biden HQ ("Штаб Байдена") на Kamala HQ ("Штаб Камали"), за одну ніч подвоїв кількість підписників.

Джерело: Укрінформ

Читайте також