ПриватБанк без попередження підвищив кредитний ліміт: у банку відповіли на скаргу

Будинок ПриватБанк на фоні грошових купюр
Будинок ПриватБанк на фоні грошових купюр

ПриватБанк: клієнтів дратує зміна кредитного ліміту без попередження

Користувач ПриватБанку розповів про проблему, яку він зазнав, намагаючись поповнити рахунок мобільного телефону через додаток Privat24. Виявилося, що його кредитний ліміт було змінено без попередження. "Я побачив, що на кредитці без мого відома підвищили кредитний ліміт", - повідомив клієнт.

Однак спроба звернутися за допомогою через гарячу лінію призвела до нових ускладнень. Голосовий помічник банку не міг правильно розпізнати адресу клієнта, оскільки вона включала дробовий номер будинку.

"Я це чітко вимовляю. Але одразу голосовий помічник вирішує, що дані не співпадають, і каже мені, що мені потрібно якнайшвидше з'явитися в найближче відділення банку", - розповів користувач.

ПриватБанк швидко відреагував на ситуацію і пояснив свою політику щодо кредитних лімітів та роботу віртуального асистента. "Ми збільшуємо або зменшуємо кредитний ліміт, аналізуючи багато різних чинників, таких як наявність кредитів у інших установах, протерміновані платежі, зарплатні нарахування, активне використання картки та інші", - зазначили у банку.

Стосовно проблем з голосовим помічником, банк пояснив: "Яна - віртуальний помічник, що допомагає зв'язатися з необхідним оператором і це дозволяє мінімізувати час очікування. У разі непорозумінь достатньо переформулювати запитання, щоб з'єднатися з оператором".

ПриватБанк також нагадав своїм клієнтам про засоби зв'язку: "Ви завжди можете звернутися до нашого чату на офіційному сайті банку або з мобільного додатку".

Банк вибачився за призначені незручності та підтвердив свою готовність допомогти у вирішенні подібних питань, підкресливши важливість зворотного зв'язку з клієнтами для покращення своїх послуг.

Читайте також