ПриватБанк показав, як підключити "Національний кешбек" до Дія

Національний кешбек - нова функція Дія
Національний кешбек - нова функція Дія

Запуск програми "Національний Кешбек" у програмі підтримки вітчизняних виробників

2 вересня в Україні стартує програма "Національний Кешбек", яка має на меті підтримку українських виробників. Ця програма передбачає повернення коштів покупцям за придбання вітчизняних товарів, за винятком підакцизних товарів.

У ПриватБанку опублікували інформацію про те, як виробники зможуть подати заявку на участь у програмі, повідомляє "Хвиля".

За зазначеним повідомленням, заявки на участь у програмі можна подавати з 24 серпня за допомогою онлайн-порталу Дія. Для цього потрібно:

  • увійти на портал diia.gov.ua, перейти до меню "Бізнес – Підприємництво" та обрати пункт "Перелік виробників та товарів українського походження";
  • пройти авторизацію за допомогою електронного підпису;
  • ознайомитись з умовами програми;
  • завантажити файл із переліком товарів та інформацією про кожну позицію, включаючи повну та скорочену назву, брендову назву та EAN-код (унікальний штрих-код товарів українського виробництва для ідентифікації);
  • підписати заявку електронним підписом.
У ПриватБанку пропонують спеціальну віртуальну картку "Кешбек "Зроблено в Україні" для отримання коштів від держави.

Торгові мережі зможуть зареєструватись у програмі з 28 серпня також за допомогою порталу Дія. Продавці повинні надати інформацію про своє підприємство, список адрес продажу та іншу необхідну інформацію.

ПриватБанк, як партнер програми, пропонує своїм клієнтам спеціальну віртуальну картку "Кешбек "Зроблено в Україні", яка дозволяє отримувати кошти від держави. Оформлення картки буде доступне у Приват24.

Нагадаємо, раніше було повідомлено, що максимальна сума кешбеку становить 3 тис. грн. на місяць. Ці кошти можна використовувати для оплати різних послуг, донатів на ЗСУ або придбання військових облігацій.

Читайте також