Продала компанію за $900 млн – назвали найбагатшу акторку

Найбагатшою у світі актрисою стала Різ Візерспун.

Вона посіла 59-е місце у цьогорічному загальному списку "Найбагатших жінок Америки, які досягли успіху самостійно", передає Forbes.

Її капітал становить $440 млн. Це дозволило їй потрапити лише до нижньої половини списку зі 100 багатих жінок. Але Візерспун стала єдиною у категорії "розваги".

До списку також потрапили телесценаристка Шонда Раймс, комікиня Еллен Дедженерес, співачки Тейлор Свіфт, Ріанна та Мадонна. Вони хоча й знімалися у кіно, але їхньою основною професією не було акторство.

Рейтинг очолила бізнес-леді Дайан Хендрікс зі статком у $15 млрд.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Різ Візерспун знімалась у фільмах "Людина на Місяці" (1991), "Плезентвіль" (1998), "Вибори" (1999) та "Дика" (2014).

Згідно з вебсайтом Women in the World Візерспун заробила $35 млн 2023 року.

Велику частину статку приніс їй продаж 2021 року продюсерської компанії Hello Sunshine за угодою на суму $900 млн. Візерспун заснувала її 2016-го, щоб "змінити те, як усі жінки сприймаються у ЗМІ". Головні хіти компанії "Велика маленька брехня", "Усюди тліють пожежі" та "Ранкове шоу". У кожному із цих серіалів знялася сама Візерспун. Після продажу вона й досі володіє 18% акції компанії.

На початку року американська акторка й співачка 53-річна Дженніфер Лопес показала раніше небачені фото з весілля. Виконавиця виклала в Instagram короткий ролик, де показала, яким для неї виявився 2022 рік.

Тим часом колишній чоловік Лопес і батько двох її дітей, музикант Марк Ентоні вчетверте одружився. Артист освідчився парагвайській моделі Наді Ферейрі. Вона вже народила первістка.

А ось американська акторка 47-річна Різ Візерспун та її другий чоловік, агент по роботі з талантами 52-річний Джим Тот оголосили про розлучення. 26 березня пара мала б відсвяткувати 12-ту річницю весілля. Натомість несподіваною новиною про розрив від імені подружжя Візерспун поділилася на своїй сторінці в Instagram.