Протягом доби відбулось 58 бойових зіткнень, - Генштаб ЗСУ

Застосовані атаки на позиції українських військ

Ворог наніс загалом 5 ракетних та 60 авіаційних ударів, а також здійснив 62 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Цю інформацію надає Генштаб ЗСУ у звіті 23 лютого.

На Куп'янському напрямку противник здійснив 1 атаку на позиції в районі населеного пункту Синьківка в Харківській області.

Наші воїни відбили 1 атаку противника на Лиманському напрямку в районі населеного пункту Терни в Донецькій області.

6 атак противника насильно не прорвали оборону на Бахмутському напрямку в районі населеного пункту Іванівське в Донецькій області.

Авіаційні удари відбили на Авдіївському напрямку в районах населених пунктів Ласточкине, Сєверне та Первомайське в Донецькій області.

Сили оборони на Мар'їнському напрямку продовжують стримувати противника в районах населених пунктів Новомихайлівка та Побєда в Донецькій області.

Противник не проводив наступальних дій на Новопавлівському напрямку.

1 атаку противника відбили на Запорізькому напрямку в районі Роботиного в Запорізькій області.

Херсонський напрямок

В зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на Херсонському напрямку ворог не перестає намагатися вибити наші підрозділи із плацдарму на лівобережжі Дніпра. За добу було спроби штурму позицій наших військ.

Удари та ураження противника

Силами оборони було завдано удари по 6 районах, де скупчився ворожий персонал, а також по 3 зенітним ракетним комплексам противника.

Ракетні війська ураження нанесли по 1 пункту управління, 3 артилерійським засобам, 1 складу боєприпасів та по 2 РЛС ЗРК "Тор" противника.

Нагадаємо, у Повітряних Силах підтвердили знищення літака А-50.