Протягом доби зафіксовано 50 бойових зіткнень, - Генштаб

Продовжуються бойові дії на сході України

Ворог продовжує активні військові дії на сході України. За даними Генштабу ЗСУ, противник здійснив 4 ракетні та 52 авіаційні удари, а також 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню на позиції наших військ та населені пункти.

На Куп'янському напрямку ворог наступальних дій не проводив.

На Лиманському напрямку українські воїни відбили 8 атак противника біля населених пунктів Білогорівка (Луганська область), Терни, Ямполівка та Веселе (Донецька область).

На Бахмутському напрямку також зафіксовано 5 атак ворога біля населених пунктів Іванівське, Богданівка та Кліщіївка (Донецька область).

У зоні Авдіївки наші захисники відбили 7 атак в районах Бердичі, Семенівка та Первомайське (Донецька область).

Продовжуються бої на Новопавлівському напрямку, де противник, підтримуючи авіацію, намагався прорвати оборону нашого війська в районі Новомихайлівки вже 21 раз.

На Оріхівському напрямку було зафіксовано 4 атаки ворога біля Старомайорського (Донецька область) та Роботиного (Запорізька область).

У районі Херсона противник здійснив 3 безуспішні атаки на позиції наших військ біля Кринок (Херсонська область).

Силами оборони було нанесено удари по пунктах управління та зосередженню особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також були завдані удари по засобу протиповітряної оборони, артилерійському засобу та складу боєприпасів ворога.