Путін вирішив влаштувати Навальному «веселий» похорон

Команда Олексія Навального зазначила, що вони не можуть знайти зал для проведення церемонії прощання з політиком у Москві. Це сталося через те, що ритуальні агентства та майданчики відмовляються надавати їм таку послугу. Про це повідомила прессекретар команди Кіра Ярмиш.

За словами Ярмиш, команда зв'язалася з багатьма ритуальними агентствами та похоронними залами, які є приватними або державними. В деяких організаціях кажуть, що зал вже зайнятий, а інші відмовляються працювати з ними через прізвище опозиціонера.

«Нам просто сказали в одному місці, що ритуальним агентствам заборонено працювати з нами. Прошу простежити протягом доби ми не змогли знайти зал для проведення церемонії прощання», - заявила Ярмиш. Вона підкреслила, що пошуки тривають.

Нагадаємо, що 16 лютого Олексій Навальний, російський опозиціонер, помер у виправній колонії. Президент України Володимир Зеленський заявив, що Путін вбив опозиціонера. Команда Навального підтвердила смерть і назвала її вбивством.

Також, президент США Джо Байден виступив із офіційним заявою про смерть російського опозиціонера.

На додаток до цього, дружина Навального закликала росіян боротися проти війни. У своєму зверненні вона закликала громадян країни-агресорки поділитися з нею своєю люттю, ненавистю та злістю до тих, хто вбив майбутнє.

Читайте також: 

  • «Ми знаємо, через що Путін убив Олексія». Дружина Навального записала звернення
  • Смерть Навального перед виборами. Чому російський диктатор боявся опозиціонера
  • Смерть Навального. Як відреагував світ?