Ракети РФ можуть полетіти на будь-яку державу, - Зеленський

Зеленський: Путін планує окупувати Україну та інші території

Президент України Володимир Зеленський попереджає про загарбницькі плани російського диктатора Володимира Путіна. Згідно з його словами, Путін стане втягувати НАТО у війну, при цьому американським солдатам доведеться захищати країни альянсу, якщо США не допомогають Україні.

Президент висловив свою заяву в інтерв'ю телеканалу CBS.

Ця людина не хоче закінчити війну. Він продає свою національну ідею – повернення Радянського Союзу, навіть більше, ніж Радянського Союзу – Російської імперії. Він продає цю ідею своєму суспільству. Йому невигідно закінчувати цю війну, поки вона нас не окупує

Зеленський наголосив на тому, що Pутін планує окупувати Україну та інші території з метою відродження Радянського Союзу.

У своєму інтерв'ю Зеленський попереджає, що Pутін може відкрити війну на території НАТО.

Завтра ракети можуть долетіти до будь-якої держави. Ця агресія і армія Путіна можуть прийти в Європу, і тоді громадяни Сполучених Штатів, солдати Сполучених Штатів повинні будуть захищати Європу, тому що вони є членами НАТО

Зеленський закликає США та Європу підтримати та співпрацювати у відверненні загрози, вказуючи на серйозність ситуації та загрозу Росії для всього світу.

Крім того, президент висловив вдячність США за підтримку України та закликав до єдності у боротьбі проти Росії.

Зеленський також зазначив, що Росія готується до нового наступу.

Нагадаємо, Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном, де обговорювали допомогу США Україні.