Резніков планує відгуляти наступного року у Криму день народження і весілля. Кого запросить

Резніков планує відгуляти наступного року у Криму день народження і весілля. Кого запросить

Міністр оборони Олексій Резніков планує наступного року відсвяткувати день народження і весілля у Криму.

Серед гостей буде міністр оборони Сполучених Штатів Америки Ллойд Остін. Про це Резніков сказав в інтерв'ю виданню "Настоящее время".

У 2020 році міністр розписався із телеведучою Юлією Зорій на адмінкордоні з Кримом. Резніков сказав, що пообіцяв дружині весілля на кримському півострові.

"Але у нас ще є дискусія це Ялта чи Феодосія, треба вибрати місце. Але це буде щось гарне, з виглядом, можливо, на Аю-Даг. У мене є якісь дитячі спогади. Я в "Артеку" був свого часу, коли був школярем. Тому так, ми святкуватимемо там", заявив Резніков.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Міністр розповів, що Остін натякнув, що на наступному дні народженні мають бути присутні і міністри з інших країн, а вечеря відбутися у Криму.

"Каже: "Ми всі, присутні тут міністри оборони, бажаємо всього хорошого. Але ж ти маєш розуміти, що ти всіх міністрів маєш запросити на вечерю". Я кажу: "Приймається". Тому я думаю, що наступну вечерю і мій день народження ми відгуляємо в Криму", сказав Резніков.

Після звільнення Криму від російських окупантів почне діяти військова адміністрація. Потім перехід до військово-цивільної. Потім, через деякий час, мають відбутися вибори, сказала представниця президента України в АР Крим Таміла Ташева.

Росіян, які незаконно в'їхали в Крим після окупації, видворять з України, сказала представниця президента.

Читайте також: