РФ била по житлових будинках і дистадку на Херсонщині, серед поранених є дитина

Противник обстрілює Херсонщину: семеро поранених, серед них - дитина

Противник здійснив 67 обстрілів Херсонської області за минулу добу, повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація. У результаті обстрілів поранено семеро осіб, серед яких є дитина.

Загалом, противник випустив 218 снарядів по області, використавши артилерію, міномети, РСЗВ, танки, БпЛА та авіацію. Тільки в Херсоні було випущено 49 снарядів, у тому числі й керовану авіабомбу.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; пошкодили об'єкти критичної інфраструктури та навчальні заклади в обласному центрі та в Херсонському районі; влучили у дитячий садок у Бериславському районі, завдали руйнувань магазинам та медичній установі у Херсоні

Противник продовжує агресію, і за минулу добу семеро людей на Херсонщині отримали поранення, зокрема одна дитина.

Варто нагадати, що вночі 3 лютого було зареєстровано атаку російських окупантів на Кривий Ріг Дніпропетровської області за допомогою "Шахедів". Ворог вдарив по об'єкту енергетичної інфраструктури міста, що призвело до відключення від електромережі тисячі людей в районі.

Також вчора ввечері пролунали вибухи у Полтавській області, в результаті яких було зафіксоване влучання в Миргородському районі.

Триває 710-й день повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 77 бойових зіткнень.