РФ нещадно атакувала Харківщину: перші подробиці й фото

РФ нещадно атакувала Харківщину: перші подробиці й фото

Харківщину минулої доби російські окупанти обстріляли з артилерії, танків і мінометів.

Загарбники вели обстріли в прикордонних населених пунктів Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів області, повідомив 5 січня голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

"Під вогнем були: Куп'янськ, Вовчанськ, Красне, Стариця, Огірцеве, Дворічна, Кислівка та інші населені пункти. На щастя, ніхто не постраждав. В області залишається високою мінна небезпека. Вчора в районі села Шийківка Ізюмського району під час розмінування через детонацію боєприпасу загинув начальник групи піротехнічних робіт, підполковник цивільного захисту Сергій Гоцуляк. Йому було 42 роки", ідеться в повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Старший сапер тієї ж групи зазнав поранення. Його госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Крім того, у районі міста Балаклія Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався цивільний 72-річний чоловік. Він госпіталізований з вибуховими травмами у стані середньої тяжкості.

За добу піротехніки знешкодили 44 вибухонебезпечні предмети.

"Вкотре закликаю всіх пам'ятати про мінну небезпеку й бути максимально уважними й обережними", наголосив Синєгубов.

4 січня Синєгубов повідомив, що у Вовчанську пошкоджені будинки, а у селищі Дворічна постраждали пожежні автомобілі. У Куп'янському районі протягом доби поранення зазнали 47-річний і 72-річний чоловіки. Їх госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Читайте також: