РФ усунено від участі конкурсу краси «Міс Світу»

Росія відмовилась брати участь у "Міс Світу" через інцидент з росіянкою на "Міс Європа"

Голова організаційного комітету "Міс Україна" Вероніка Щіпцова повідомила про те, що Росія не буде представлена у міжнародному конкурсі краси "Міс Світу" через неприпустиму поведінку росіянки на іншому конкурсі. Щіпцова розповіла про це у соціальних мережах та зазначила, що отримала від багатьох людей відео із вчинком росіянки, яка принизила українську дівчину на "Міс Європа".

Переглянути цей допис в Instagram

Щіпцова також зазначила, що два роки тому оргкомітет "Міс Україна" звернувся з проханням не допускати Росію до міжнародних конкурсів краси. Вона також висловила вдячність за те, що українська представниця цього року може брати участь у "Міс Світу" і говорити про підтримку України на міжнародній арені.

Фінал конкурсу "Міс Світу" відбудеться 9 березня в Індії.

Варто зазначити, що на "Міс Європа" українська представниця Мілена Мельничук також потерпіла від цькувань ще до початку конкурсу. Вона отримувала загрозливі дзвінки із Росії, її називали нацисткою і звинувачували у війні, яку розпочала Україна.

Мельничук також розповіла про те, що дизайнер спеціально дав їй та росіянці однакові сукні, щоб вони були однаковими. На сцені її поставили поруч з росіянкою, нехтуючи її просьбою переставити її в інше місце.

Переглянути цей допис в Instagram

Українка також опублікувала відео, на якому росіянка принижує її. Після фіналу представниця Білорусі також стала кричати на автобусі і звертатися з принизливими фразами та загрозами до Мельничук і її родини.