Росія провалила найдорожчу в своїй історії інформаційно-психологічну операцію

Начальник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов заявив, що Росія планувала, але не змогла реалізувати найскладнішу в своїй історії інформаційно-психологічну операцію проти України. Про це він повідомив у кулуарах форуму "Україна. Рік 2024", який відбувся 25 лютого у Києві.

«Вони не знайшли нічого кращого, як назвати цю операцію "Майдан-3" – вона так офіційно в їхніх документах і називалася. Це найбільш складна операція для них і вона вже майже провалилася.
«У рамках цієї операції вони планували створити ситуацію, в якій піддати сумніву легітимність прийнятих рішень в Україні після 20 травня цього року. Вони розраховували на певну хаос в українському суспільстві у зв'язку з цим, який впливатиме на нашу армію. Після цього, розміщуючи двоїсті думки в нашій армії, в першій половині червня вони планували завдати військову поразку на сході, використовуючи заздалегідь розколоту ситуацію в армії. Але їм не вдасться завдати військову поразку, і ця їхня спецоперація вже провалилася», – зазначив Кирило Буданов.

Раніше керівник української розвідки Кирило Буданов заявив, що на ворожі сили очікує новий сюрприз в Криму і не рекомендує цивільним особам користуватися так званим Кримським мостом.

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів, що агентурна розвідка допомогла Україні заздалегідь отримати дані про напад Росії 24 лютого 2022 року. 

Як повідомлялося, помічник ультраправого німецького законодавця намагався перешкодити постачанню бойових танків до України через Берлін. Виявилося, що він був агентом російської розвідки.

Читайте також:

  • Два роки великої війни. 10 підсумків
  • Два роки війни: що далі? Вісім зарубіжних експертів про майбутнє України