Росія вдарила авіабомбами по цивільній лікарні на Харківщині

Українська лікарня на Харківщині постраждала від російського обстрілу

Увечері 31 січня російські загарбники здійснили авіаудар по цивільній лікарні у селищі Великий Бурлук на Харківщині. Про це повідомив керівник Оперативного штабу Олег Синєгубов.

Проведено евакуацію 38 людей, з них п’ять – працівники закладу, чотирьом на місці надали першу медичну допомогу. Пошкоджено фасад будівлі, вікна та дах. Ліквідація наслідків триває

У Державній службі з надзвичайних ситуацій показали наслідки обстрілу та повідомили про чотирьох постраждалих.

Чотири людини постраждали і 38 – евакуйовано під час ворожого обстрілу у цивільній лікарні

Атаки на Харків та область тривають

Як вже повідомлялося, увечері 31 січня у Харкові відбулись вибухи, що викликали повітряну тривогу в місті та області.

Нагадаємо, що увечері 30 січня російські загарбники атакували Харків за допомогою безпілотників, травмуючи трьох осіб та завдаючи пошкоджень житловому будинку.

За даними керівника Харківської обласної військово-цивільної адміністрації, постраждалі отримали легкі тілесні ушкодження та гостру реакцію на стрес, а медики надали допомогу на місці події.

Російські окупанти використали щонайменше шість ударних безпілотників під час атаки на Харків та область, що призвело до пошкодження цивільної інфраструктури.

Також були оприлюднені перші фотографії з місця атаки російських безпілотників в центрі Харкова.

За інформацією Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 31 січня російські окупанти атакували Україну 20-ма ударними безпілотниками типу Shahed-136/131. За допомогою Повітряних сил та протиповітряної оборони України було знищено 14 з них у Миколаївській, Запорізькій, Дніпропетровській, Кіровоградській та Харківській областях.