Росія знову вдарила по Херсону: повідомляють про поранених

Росія знову вдарила по Херсону: повідомляють про поранених

Російські окупанти вдень 17 жовтня знову напали на Херсон та запустили обстріли.

Спочатку були влучання у житлових районах, про що повідомив голова Херсонської Організації Військових Автомобілістів (ОВА) Олександр Прокудін.

В результаті обстрілу були травмовані люди, зокрема двоє працівників охоронної фірми.

Під час обстрілу вони перебували у службовому автомобілі. Ще один поранений чоловік 47 років. Його доставили до хірургічного відділення з осколковими пораненнями обох ніг. Стан постраждалого вважається середньою важкості, - повідомив Прокудін.

За кілька хвилин по Херсону було ще одне обстрілу.

Тепер - на територію транспортного підприємства. За попередньою інформацією, одна людина була травмована, - додав Прокудін.

Оновлено о 12:35

Начальник Херсонської Міської Військово-Адміністративної Організації Роман Мрочко повідомив, що Росія атакувала Дніпровський та Суворовський райони Херсона.

Згідно з уточненою інформацією, поранення різного ступеня тяжкості отримали четверо чоловіків. Двоє з них - співробітники охоронної фірми. Усі постраждалі отримали медичну допомогу. Ще одна людина, за словами свідків, зазнала гострої реакції на стрес. Вона відмовилась від госпіталізації, - зазначив Мрочко.

Внаслідок обстрілу транспортного підприємства, згідно з повідомленням голови ОВА Олександра Прокудіна, постраждали двоє працівників 52 роки. Вони були доставлені до лікарні з мінно-вибуховими травмами. В даний момент триває їх обстеження.

Російські окупанти 15 жовтня атакували Херсонщину. Росіяни обстріляли область з повітря. Вони випустили дві керовані авіаційні бомби на передмістя Херсона. Були здійснені влучання в житлові будинки та об'єкти інфраструктури.

Додатково, ще 11 керованих авіаційних бомб були випущені на чотирьох населених пунктах Бериславського району.

Читайте також: