Розробники гри World of Tanks запустили благодійний проєкт для допомоги Україні

Розробники гри World of Tanks запустили благодійний проєкт для допомоги Україні

Компанія Wargaming, яка розробляє гру "World of Tanks", запустила благодійний проєкт для допомоги Україні. Зібрані кошти будуть спрямовані на медичну допомогу через офіційну українську платформу для збору коштів United24, повідомляє офіційний сайт компанії.

Гравці ігор, таких як "World of Tanks", "World of Tanks Blitz", "World of Tanks: Modern Armor", "World of Warships", "World of Warships: Legends" і "World of Warplanes", матимуть можливість придбати спеціальні набори, присвячені Україні. Ці набори включатимуть елементи, створені митцями з київської студії компанії.

З 18 жовтня до 1 листопада кожен набір, придбаний у компанії Wargaming, призведе до пожертвування 100% від суми купівлі на медичну допомогу. "Ми в Wargaming поклоняємося іграм про військову техніку, але ми не терпимо самій війні", - заявили в компанії.

Крім того, польська студія CD Projekt RED оновила комп'ютерну гру Cyberpunk 2077 до версії 2.0. В цьому оновленні також була додана українська локалізація, яка доступна в свіжому доповненні Phantom Liberty.

Соціальні мережі CDPR на російській мові вибачилися перед російськими гравцями за деякі репліки в грі.

Читайте також: