Україну накриє нова хвиля похолодання

Україну накриє нова хвиля похолодання

Вівторок в Україні буде холодним. Проте не без сонця.

Водночас 17 жовтня опадів не очікується, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"Опади прожене підвищення атмосферного тиску, прийде на зміну атмосферному фронту антициклон Verena. Чи можна вікна мити при такій холодяці, не скажу, але принаймні не забризкає додатково. Як холодно? Відносно, звичайно", - зазначила вона.

Вдень у більшості областей передбачається +8...12°С, на півдні +12...16°С. На сході та півночі - рвучкий північно-західний вітер.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Вранці прогнозують лише +1...6°С, місцями заморозки.

У Києві у вівторок буде суха погода, холодна та з рвучким вітром. Вночі +2...5°С, можливі заморозки, а вдень близько +10°С.

"Увесь тиждень в Україні - холодний, у п'ятницю, суботу, неділю буде ще холодніше і в суботу на півночі та заході місцями пройде мокрий сніг. Перше таке різке похолодання впливає на менший опір вірусам, судини "грають" у всі боки, голова також може через стрибки атмосферного тиску бути з болем та запамороченням. Попри загальну неприязнь громадян до шапок, а особливо громадянок, хочу закинути обнадійливий орієнтовний прогноз - на наступному тижні хоч і не надовго, але потепліє", - додала Діденко.

16 жовтня в Україні буде хмарно з проясненнями. У низці областей пройдуть опади. У Карпатах сьогодні передбачається дощ із мокрим снігом, повідомили синоптики Укргідрометцентру.

Читайте также: