Зоряний час та нові фінансові можливості – життя цих трьох знаків кардинально зміниться на краще

Зоряний час та нові фінансові можливості – життя цих трьох знаків кардинально зміниться на краще

Протягом тижня з 16 по 22 жовтня багато хто побачить світло в кінці тунелю. Але зараз не час приймати ключові рішення і запускати нові проєкти. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Триває сезон затемнень, - говорить астрологиня. Варто рухатися малими кроками і не намагатися отримати усе і одразу. Фінансові операції плануйте на другу половину тижня. Відмовтеся від позики. Не варто брати кредити на техніку чи авто. Виплачувати їх буде важко. Вразливою стає серцево-судинна система. Стежте за самопочуттям. Настає зоряний час у житті Тельців, Терезів і Водоліїв. Нові фінансові можливості дозволять вам почуватися матеріально незалежними".

Овен (21 березня 20 квітня)

Шукайте нові джерела заробітку. Не тримайтеся за старе. Життя пропонуватиме вам купу нових можливостей. Не помічатимете застуд. Організм з усім впорається успішно.

Телець (21 квітня 20 травня)

Вирушати на заробітки далеко від дому не варто. Втратите більше, ніж заробите. Дослухайтеся до порад старших братів і сестер. Вони будуть вашими мудрими наставниками та надійною підтримкою.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Простягайте руку допомоги тому, хто потребує. Не чекайте, що хтось піде вам на зустріч. Цікавих фінансових пропозицій буде обмаль. Але зарплата надходитиме вчасно. Частину заробленого задонатьте на потреби українського війська.

Рак (22 червня 22 липня)

Заробітна плата надійде вчасно. Але її вистачатиме лише на найнеобхідніше. Уникайте романтичних стосунків на стороні. Ризикуєте втратити друга чи кохану людину. Відмовтеся від напівфабрикатів та смаженого м'яса.

Лев (23 липня 23 серпня)

Досягнути своєї мети буде важко. Відкладіть спортивні змагання та екстремальний відпочинок. Багатьом увірветься терпець. Це не привід порушувати закон. У четвер справи покращаться.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Ви надто імпульсивні. Поспішатимете настільки, що пропускатимете найважливіше. Усюди заскакуватимете в останній вагон. Не пришвидшуйте події.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Усе вдаватиметься без особливих зусиль. Правда та успіх на вашому боці. Змінювати місце проживання чи роботу краще після вихідних. Підвищення заробітків не за горами.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Один із найцікавіших тижнів у році. Здивуєтеся, як багато усього відбуватиметься навколо. Не варто довіряти обіцянкам. Ні колеги, ні начальство їх дотримуватися не буде.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Доробіть те, на що раніше бракувало часу. Зараз вистачить грошей, аби закінчити ремонт чи полагодити побутову техніку. Важко буде опиратися стресу. Розмова з коханими може закінчитися плачем.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Хотітиметься спокою, а в домі буде забагато гостей. Не уникайте спілкування з дітьми, аби вони не віддалилися від вас. Натхнення повернеться до вас від середи. Тоді робота піде краще.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Не нехтуйте пропозицією попрацювати у вихідні. Понаднормова робота буде гідно оплаченою. Уважніше ставтеся до коханих. Вони будуть особливо вразливими у ці дні.

Риби (21 лютого 20 березня)

Накопичуйте ідеї. Навіть якщо вони зараз не працюють, то скоро дадуть неймовірний результат. Не беріться за справи, які не йдуть. Шукайте себе у чомусь іншому.

Астрологиня розповіла, коли закінчиться сезон затемнень і як він вплине на українців.

Читайте также: