Сирський про ситуацію на фронті: ворог рветься до Покровська, тривають жорсткі бої

Військовий танк на передовій
Військовий танк на передовій

Сирський: Ми продовжуємо боротися на Східному фронті

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський 22 липня 2024 року повідомив про складну ситуацію на Східному фронті та стратегію українських військ.

За його словами, найжвавіші бої відбуваються в Покровську, де ворог продовжує атакувати, не зважаючи на втрати. Жорсткі бої тривають у Красногорівці, Прогресі, Залізному, Північному та Часовому Ярі. Окупанти також намагаються захопити Стельмахівку та Макіївку, атакуючи українські позиції в Іванівському та Кліщіївці, а також встановити контроль над островами на лівому березі Дніпра.

«Активні бойові дії різної інтенсивності тривають по всьому фронту. Наша стратегія передбачає ефективне ураження ворожих сил, стійке утримання позицій та максимальне використання зброї, включаючи дрони», – заявив Сирський.

Головнокомандувач наголосив на важливості якісної підготовки військових, включаючи майстерність у застосуванні зброї та техніки, точність стрільби та вміння маневрувати. Він також провів зустрічі з командирами бригад та нагородив українських воїнів за їхню мужність та героїзм.

Читайте також