"Він на нашому боці": Зеленський розповів про розмову з Трампом

Зеленський і Трамп розмовляють за столом
Зеленський і Трамп розмовляють за столом

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з колишнім президентом США Дональдом Трампом у Нью-Йорку після серії зустрічей з чинним президентом Джо Байденом та віце-президентом Камалою Харріс.

У ексклюзивному інтерв'ю Fox News Зеленський розповів про результати цих зустрічей.

Зустріч з Трампом була дуже продуктивною та дуже важливою. Я отримав від Дональда Трампа дуже пряму інформацію, що він буде на нашому боці, що він підтримуватиме Україну", - заявив Зеленський.

Президент України також обговорив з американськими лідерами можливість використання зброї для ударів по військових цілях на території Росії. "Ми почали працювати. Ми передали цей план з деталями Байдену. Так, ми поділилися деякими ідеями про це з Камалою і з Дональдом", - повідомив він.

Зеленський відмовився коментувати можливість відкликання посла України в США Оксани Маркарової і зазначив, що це питання він може обговорювати лише зі спікером українського парламенту, а не американського.

Президент також пояснив свої попередні заяви про те, що Трамп "насправді не знає, як зупинити війну, навіть якщо він думає, що знає". Він сказав, що Україна розуміє більше про ситуацію в країні і як зупинити конфлікт, оскільки вона змінилася з часів першої агресії в 2014 році.

Читайте також