Скільки людей подивились звернення Байдена про допомогу Україні та Ізраїлю - назвали цифри

Президент США Джо Байден зробив вечірній промову, в якій він говорив про допомогу Ізраїлю та Україні. Це відео переглянуло 20,3 млн людей.

Це значно більше, ніж кількість глядачів, яку Байден залучив у червні, коли говорив про двопартійну угоду щодо боргового обмеження. Результати дослідження компанії Nielsen підтвердили цей факт.

У червні виступ Байдена переглянули всього 6,2 млн глядачів, і це відео було показано лише на двох найбільших американських телеканалах.

Кількість глядачів була підрахована на 10 телевізійних та кабельних мережах США, включаючи ABC, CBS, CNN, Fox News і NBC.

15-хвилинне виступ Байдена у телевізійних мережах переглянули дві третини глядачів, тоді як 35% глядачів встановили кабельне з'єднання. Більше трьох чвертей аудиторії були старше 55 років.

Джо Байден передав Конгресу прохання про додаткове фінансування на суму понад $100 млрд. З них $61,4 млрд будуть виділені для допомоги Україні. Частина цих коштів буде використана на зброю та обладнання для покращення становища України на військовому полі і на утримання міністерства оборони США у підтримці українського народу.

Байден також вважає фінансову допомогу Україні розумною інвестицією.