Сніг та ожеледиця: прогноз погоди на 13 січня

Український гідрометеоцентр повідомляє, що у суботу, 13 січня, в Україні очікується хмарна погода з снігом, за винятком східних областей, де опади не прогнозуються. На дорогах країни буде ожеледиця. Вітер буде змінюватися з західного на південно-східний напрямок зі швидкістю 7-12 м/с, при цьому на заході країни можливі пориви вітру 15-20 м/с та хуртовини.

У східних, північно-східних областях та в Карпатах температура повітря очікується від -9 до -14℃, у західних та більшості південних областей - від 0 до -5℃, а на решті території - від -3 до -8℃.

Прогноз погоди у Києві та Київській області

У столиці та на Київщині прогнозується хмарна погода зі снігом та ожеледицею на дорогах. Вітер буде змінюватися з західного на південно-східний напрямок зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря у Києві очікується від -5 до -7℃.

У Києві у ніч на 12 січня пройшла потужна снігова буря з громом та блискавкою. Але її бачили не всі. Лише жителі правого берега Дніпра.

Потужні звуки грому та мерехтіння блискавок добряче налякали містян, які уже два роки живуть в умовах війни. А найбільше людей здивувала гроза у січні - такого майже ніхто з містян не пам'ятає.

Для отримання останніх новин підписуйтесь на наш телеграм-канал INKORR.