Щоб завжди бути 10 з 10. 23-річна дружина Остапчука відкриває салон лазерної епіляції

23-річна Катерина Полтавська, нова дружина телеведучого Володимира Остапчука, оголосила про відкриття свого власного бізнесу. Вона повідомила в своєму Instagram про те, що стане власницею студії масажів та лазерної епіляції у Печерському районі Києва, і планує відкрити її вже у грудні цього року.

Катерина розповіла, що протягом майже року шукала напрямок для своєї діяльності і випробувала різні варіанти, але жоден з них не надавав їй натхнення "почати". Вона завжди вважала, що треба займатися тільки тим, що йде від серця. Крім того, вона багато спілкувалася зі своїми знайомими, які мають свої бізнеси, і мала уявлення про всі труднощі та перспективи власного підприємництва.

У серпні цього року в одному з подкастів Володимир Остапчук разом зі співаком Positiff і блогером Богданом Буше обговорював питання, пов'язані зі зовнішнім виглядом жінок. Він закликав жінок робити депіляцію, пояснюючи, що волосся на тілі не дає їм вигляду на "10 з 10" з естетичної точки зору. "Я вважаю, що дівчина має бути поголеною всюди. Естетично мене це коробить", - заявив Володимир.