Стало відомо, скільки загинуло людей у ​​Запоріжжі та Хмельницькому після атаки РФ

Атака РФ: жертви в Запоріжжі та Хмельницькому
Атака РФ: жертви в Запоріжжі та Хмельницькому

Росія нанесла удар по Україні, 92 цілі знищено

Росія завдала комбінованого ракетно-авіаційного удару по Україні. Повітряними силами було знищено 92 повітряні цілі зі 151, у тому числі 55 "шахедів" та 37 ракет.

Запоріжжя

Як повідомляє мер міста Анатолій Куртєв, внаслідок ворожої атаки повністю зруйновано 2 будинки приватного сектору, ще 7 будинків зруйновано частково. Загалом наразі відомо, що всього у місті пошкоджено понад 150 будинків (як приватних, так і багатоповерхових).

Удар РФ по Запоріжжю, новини запоріжжя та україна

Удар РФ по Україні, новини Запоріжжя, обстріл Запоріжжя

Наразі повідомляється, що дві людини вважаються зниклими безвісти, серед них – дитина. Ще 6 осіб звернулися по медичну допомогу, вони перебувають у стані середньої тяжкості.

Удар РФ по Україні, удар по запоріжжю, атака Запоріжжям

Рятувально-розшукові роботи продовжуються. На місцях працюють рятувальники ДСНС, комунальні служби, райадміністрації, соцпрацівники, волонтери.

За словами голови Запорізької ОВ Івана Федорова , одна людина загинула, вісім поранених, зруйновані та пошкоджені об'єкти інфраструктури, приватні будинки та багатоповерхівки.

Ворог випустив Запоріжжя майже 20 ракет. Цілив по критичній інфраструктурі. Потрапив лише до цивільних об'єктів.

Зруйновано та пошкоджено об'єкти інфраструктури, перекрито автомобільний рух на греблі ГЕС.

Хмельницький

Внаслідок атаки ворога на Хмельниччині пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури, житлові будинки.

У прес-службі ОДА повідомляють про двох загиблих, ще 5 людей поранено.

З-під завалів врятували 21-річну дівчину, яка півтори години була на телефонному зв'язку. Вона госпіталізована, надається необхідна допомога.

Нагадуємо, що в ніч на 22 березня знищили 92 ворожі повітряні цілі: 55 ударних БпЛА типу "Shahed-136/131", 35 крилатих ракет Х-101/Х-555, 2 керовані авіаційні ракети Х-59.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на терористичну атаку і дорікнув світовим політикам через затримку допомоги Україні.

Читайте також